Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601
Title: | ผลของปริมาณอะมิโลสและสภาวะการผลิตต่อสมบัติเชิงหน้าที่ของสตาร์ชข้าวพรีเจลาติไนซ์ |
Other Titles: | Effect of amilose content and processing conditions on functional properties of pregelatenized rices starches |
Authors: | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล คืนจันทร์ ณ นคร คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | สตาร์ช;ข้าว |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313155.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License