Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5594
Title: | การควบคุมอัตราส่วนซีโอดีต่อทีเคเอ็นที่เหมาะสมสำหรับสภาวะไซมอล ทาเนียสไนตริฟิเคชัน-ดีไนตริฟิเคชันในอุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่แข็ง |
Other Titles: | Control of Optimum COD/TKN Ratio for Simultaneous Nitrification- Denitrification in Frozen Seafood Industry |
Authors: | พนาลี ชีวกิดากาล องค์พัฒน์ วรรณกลัด |
Keywords: | น้ำเสีย การบำบัด การกำจัดไนโตรเจน;อุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง การกำจัดของเสีย |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5594 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313112.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License