Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5594
Title: การควบคุมอัตราส่วนซีโอดีต่อทีเคเอ็นที่เหมาะสมสำหรับสภาวะไซมอล ทาเนียสไนตริฟิเคชัน-ดีไนตริฟิเคชันในอุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่แข็ง
Other Titles: Control of Optimum COD/TKN Ratio for Simultaneous Nitrification- Denitrification in Frozen Seafood Industry
Authors: พนาลี ชีวกิดากาล
องค์พัฒน์ วรรณกลัด
Keywords: น้ำเสีย การบำบัด การกำจัดไนโตรเจน;อุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง การกำจัดของเสีย
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5594
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313112.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons