Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorอารีย์ โต๊ะเด็ม-
dc.date.accessioned2010-08-19T06:52:25Z-
dc.date.available2010-08-19T06:52:25Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สัตว์en_US
dc.subjectซูริมิen_US
dc.subjectเนื้อไก่en_US
dc.titleการเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือen_US
dc.title.alternativePreparation and utilization of surimi-like from chicken meat and by-productsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
307660.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons