Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10235
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Theeraphol Senphan | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T08:56:45Z | - |
dc.date.available | 2016-04-28T08:56:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10235 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | Proteolytic enzymes | en_US |
dc.subject | shrimps | en_US |
dc.subject | Trypsin | en_US |
dc.title | Proteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applications | en_US |
dc.title.alternative | โปรตีเอสจากตับอ่อนกุ้งขาว : คุณลักษณะการเก็บเกี่ยวและการประยุกต์ใช้ | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404724.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License