Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229
Title: Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacers
Other Titles: การปรับปรุงความสามารถในการอุ้มน้ำและผลผลิตของกุ้งขาวโดยสารทดแทนฟอสเฟตและไบคาร์บอเนต
Authors: Soottawat Benjakul
Passakorn Kingwascharapong
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Shrimps Preservation;Shrimp industry
Issue Date: 2015
Publisher: Prince of Songkla University.
Description: Thesis (M.Sc. (Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2015
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404711.pdf4.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.