Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10128
Title: | Effect of gelatin hydrolysate on properties of fish myofibrillar protein film |
Other Titles: | ผลของเจลาตินไฮโดรไลเสตต่อสมบัติขิงฟิล์มโปรตีนไมโอไฟบริลจากกล้ามเนื้อปลา |
Authors: | Thummanoon Prodpran Sunisa Nuanmano Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Keywords: | Biodegradable plastics;Biopolymers;Packaging Technological innovations;Gelatin;Myofibrillar |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., (Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10128 |
Appears in Collections: | 855 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
396585.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License