Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10128
Title: Effect of gelatin hydrolysate on properties of fish myofibrillar protein film
Other Titles: ผลของเจลาตินไฮโดรไลเสตต่อสมบัติขิงฟิล์มโปรตีนไมโอไฟบริลจากกล้ามเนื้อปลา
Authors: Thummanoon Prodpran
Sunisa Nuanmano
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: Biodegradable plastics;Biopolymers;Packaging Technological innovations;Gelatin;Myofibrillar
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., (Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10128
Appears in Collections:855 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
396585.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons