Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorOnouma Kaewdang-
dc.date.accessioned2015-11-24T03:53:30Z-
dc.date.available2015-11-24T03:53:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectYellowfin Tunaen_US
dc.subjectCollagen Synthesisen_US
dc.subjectGelatin Synthesisen_US
dc.titleValue-added products from yellowfin tuna swim bladder : collagen and gelatinen_US
dc.title.alternativeผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากถุงลมปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง : คอลลาเจนและเจลาตินen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
395186.pdf3.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons