Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089
Title: Value-added products from yellowfin tuna swim bladder : collagen and gelatin
Other Titles: ผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากถุงลมปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง : คอลลาเจนและเจลาติน
Authors: Soottawat Benjakul
Onouma Kaewdang
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Yellowfin Tuna;Collagen Synthesis;Gelatin Synthesis
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
395186.pdf3.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons