Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089
Title: | Value-added products from yellowfin tuna swim bladder : collagen and gelatin |
Other Titles: | ผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากถุงลมปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง : คอลลาเจนและเจลาติน |
Authors: | Soottawat Benjakul Onouma Kaewdang Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Yellowfin Tuna;Collagen Synthesis;Gelatin Synthesis |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10089 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
395186.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License