Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSamart Sai-Ut-
dc.date.accessioned2015-11-12T08:26:07Z-
dc.date.available2015-11-12T08:26:07Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10053-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectProtein hydrolysatesen_US
dc.subjectBacillus cereusen_US
dc.subjectEnzymesen_US
dc.titleProduction of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensen_US
dc.title.alternativeการผลิตเจลาตินไฮโดรไลเสตที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระจากหนังปลาโดยใช้โปรติเอสจาก Bacillus amyloliquefaciensen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391242.pdf2.53 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons