Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10053
Title: | Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciens |
Other Titles: | การผลิตเจลาตินไฮโดรไลเสตที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระจากหนังปลาโดยใช้โปรติเอสจาก Bacillus amyloliquefaciens |
Authors: | Soottawat Benjakul Samart Sai-Ut Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Protein hydrolysates;Bacillus cereus;Enzymes |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10053 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391242.pdf | 2.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License