Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Browsing by Subject Lactic acid bacteria
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
เ
แ
โ
ใ
ไ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date
Title
Author(s)
2007
Antibacterial activity and/or proteinase production of lactic acid bacteria and purple nonsulfur bacteria isolated from chicken faeces
Somporn Tanskul
;
Faculty of Science (Microbiology)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2014
Antimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packaging
Soottawat Benjakul
;
Weerapong Woraprayote
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Development of chromatographic methods to investigate the purification process of lactic acid from lactic acid bacteria
Jasadee Kaewsrichan
;
Petcharat Sura-apinan
;
Faculty of Pharmaceutical Sciences (Clinical Pharmacy)
;
คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชกรรมคลินิก
2015
Final Report Study of glutamate decarboxylase gene from GABA-producing lactic acid bacteria isolated from Kung-Som, the traditional Thai fermented shrimp
Suppasil Maneerat
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2008
Isolation and selection of antifungal lactic acid bacteria to use as inoculants for improving quality of fermented plant beverages
Duangporn Kantachote
;
Pakorn Prachyakij
;
Faculty of Science (Microbiology)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2020
Isolation and Selection of Cholesterol-lowering and y-Aminobutyric Acid-producing Lactic Acid Bacteria for Producing Functional Fermented Dairy Products
Duangporn Kantachote
;
Jirayu Jitpakdee
;
Faculty of Science (Microbiology)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2011
Potential use of palmyra sap and oil palm sap for lactic acid production by Lactobacillus casei TISTR 1500
Lupong Kaewsichan
;
Supasit Chooklin
;
Faculty of Engineering Chemical Engineering
;
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี
2014
Value enhancement of fermented ground pork product using Y-aminobutyric acid producing starter lactic acid bacteria
Duangporn Kantachote
;
Anussara Ratanaburee
;
Faculty of Science (Microbiology)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา