Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)Soottawat Benjakul; Arfat, Yasir Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatinsSoottawat Benjakul; Muralidharan Nagarajan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Effect of gelatin hydrolysate on properties of fish myofibrillar protein filmThummanoon Prodpran; Sunisa Nuanmano; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2010Final report effect of extracting condition on physico-chemical and film properties of gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) skils and use of the gelatin for clove extract containing film preparationThummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi GelsSoottawat Benjakul; Pimchanok Kaewudom; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacketSoottawat Benjakul; Phanngam Kaewruang; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Development of gelatin hydrolysate from skin of unicorn leatherjacket with enhanced bioactivitiesSoottawat Benjakul; Supatra Karnjanapratum; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Extraction and characterization of seaweed extract and its use for property improvement of fish- skin gelatin filmThummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Ponusa Jitphuthi; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2015Gelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouchSoottawat Benjakul; Phakawat Tongnuanchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloidsSoottawat Benjakul; Sittichoke sinthusamran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร