Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 107 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Screening of Oleaginous Yeasts and Optimization for Lipid Production Using Crude Glycerol as a Carbon SourceBenjamas Cheirsilp; Suleeporn Kitcha; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2014Process development of biohydrogen production from crude glycerol of biodiesel plant by thermotolerant bacteriaPoonsuk Prasertsan; Teera Chookaew; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2014Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)Soottawat Benjakul; Arfat, Yasir Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Development of biological process for histamine degradation in fish sauce y immobilized whole cells of Natrinema gari BCC 24369Soottawat Benjakul; Siriporn Chaikaew; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Proteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applicationsSoottawat Benjakul; Theeraphol Senphan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya ChanaratSoottawat Benjakul; Sochaya Chanarat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersSoottawat Benjakul; Passakorn Kingwascharapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Final Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storageMutita Meenune; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar proteinThummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Diversity and ecology of Listeria spp., Listeria prophages, and Listeria phages isolated from seafood processing plantsKitiya Vongkamjan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา