Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Science and Technology
710 Secretariat Office
712 Food Science and Nutrition
722 Science
732 Technology and Industries
741 Rubber Technology and Polymer Science
746 Mathematics and Computer Science
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-17 of 17 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
คุณลักษณะของน้ำนมแพะจากผู้ประกอบการใน 3 จังหวัดชายแดนภาคใต้
พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
;
มนทกานต์, จุฑานันท์
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2555
ผลของสารหมักเนื้อ และเทคนิค Sous Vide ต่อคุณภาพของไก่กอและพร้อมบริโภค
พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
;
ประกายแก้ว, โกมลตรี
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2554
สมบัติของฟลาวร์และสตาร์ชเมล็ดทุเรียนและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์มายองเนส
เทวี ทองแดง, คาร์ริลลา
;
สูรยานี, บาราเฮง
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2554
สมบัติของฟิล์มยีสต์ที่แยกได้จากหน่อไม้ดอง
จารุวรรณ, มณีศรี
;
พายัพ, มาศนิยม
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2549
ถังหมักต้นแบบสำหรับการผลิตเอทานอลจากกากน้ำตาลอ้อย โดย Saccharomyces carlsbergensis
ชุมพร, หนูเมือง
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2556
การพัฒนาข้าวเกรียบเสริมแคลเซียม
สุณีย์, บุญกำเหนิด
;
ลักษณา, ไชยมงคล
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2551
สตาร์ชผสมพรีเจล : สตาร์ชข้าวและมันสำปะหลัง
เทวี, คาร์ริลา
;
ปิยรัตน์, ศิริวงศ์ไพศาล
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Discover
Author
2
จารุวรรณ, มณีศรี
2
พายัพ, มาศนิยม
2
เทวี, คาร์ริลา
1
ชุมพร, หนูเมือง
1
นฤมล, จันทพันธ์
1
นัฏฐพร, อนิสงค์
1
นุชเนตร, ตาเย๊ะ
1
ประกายแก้ว, โกมลตรี
1
ปิยรัตน์, ศิริวงศ์ไพศาล
1
พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
.
next >
Subject
4
อาหาร
2
การถนอมอาหาร
2
ข้าว
2
ข้าวเกรียบ
2
น้ำนมแพะ
1
การแปรรูปอาหาร
1
ข้าวเหนียว
1
คลื่นความถี่
1
คลื่นความร้อน
1
ทารก
.
next >
Date issued
7
2554
2
2548
2
2555
2
2556
1
2549
1
2551
1
2553
1
2557
Has File(s)
17
true