Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476
Title: การยืดอายุและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยแมลงภู่โดยวิธี sous vide ร่วมกับสารประกอบฟอสเฟต
Other Titles: Shelf-life extension and quality changes of green mussel (Perna viridis) by sous vide method and combined phosphate
Authors: พายัพ มาศนิยม
อมมี เบญจมะ
จารุวรรณ มณีศรี
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Keywords: หอยแมลงภู่;อาหาร การเก็บและรักษา;ฟอสเฟต
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
303661.pdf68.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.