Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4359
Title: การผลิตข้าวเกรียบอนามัยโดยการเสริมสาหร่ายผมนางและแป้งถั่วเขียว
Other Titles: Nutritive cracker production enriched with hair seaweed (Gracilaria Fisheri) and mung bean flour.
Authors: สุมาลิกา เปี่ยมมงคล
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ข้าวเกรียบ การผลิต;สาหร่ายผมนาง;แป้งถั่วเขียว;สารแต่งกลิ่นและรสอาหาร
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4359
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
275833.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.