Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภยางค์ วรวุฒิคุณชัยen_US
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตรen_US
dc.contributor.authorถนอมจิต สุภาวิตาen_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:49Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:49Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4221-
dc.formatiii, 74 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.subjectโรคติดเชื้อen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.titleฤทธิ์ของสมุนไพรไทยต่อการเจริญ การผลิต และการปล่อยสารพิษen_US
dc.title.alternativeThe effect of Thai medicinal plants on growth, production, and release of Vero toxin of enterohaemorrhagic Escherichia coli (EHEC) O157 :H7en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์en_US
Appears in Collections:570 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
234145.pdf14.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.