Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก-
dc.contributor.authorณัฐนันทน์ ชุมแก้วen_US
dc.date2543en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:38Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:38Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2995-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543en_US
dc.format(13) 119 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectขนมกรอบ การผลิตen_US
dc.subjectข้าวพองen_US
dc.titleการผลิตข้าวพองเสริมใยอาหารจากรำข้าวen_US
dc.title.alternativeProduction of puffed rice fortified with dietary fiber from rice branen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
204666.pdf5.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.