Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980
Title: ผลของการใช้ความดันสูงต่อคุณสมบัติทางกายภาพและทางประสาทสัมผัสของเต้าหู้อ่อน
Other Titles: Effect of high pressure on physical and sensory properties of soft tofu
Authors: ชูศักดิ์ รับพร
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: เต้าหู้;เต้าหู้อ่อน
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241008.pdf153.8 kBAdobe PDFView/Open
241008_app.pdf200.03 kBAdobe PDFView/Open
241008_bibli.pdf130.46 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch4.pdf144.93 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch3.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
241008_ch2.pdf202.03 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch1.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open
241008_con.pdf135.6 kBAdobe PDFView/Open
241008_ab.pdf84.97 kBAdobe PDFView/Open
241008_ti.pdf44.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.