Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุวดี อุสาหะen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:52Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:52Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(10) 83 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอิมัลชันen_US
dc.subjectอาหาร การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectเปลือกกุ้งen_US
dc.titleผลของระดับการกำจัดหมู่อะซิทิลและน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อสมบัติการเกิดอิมัลชันen_US
dc.title.alternativeEffect of degree of deacetylation and molecular weight of Chitosan from black Tiger shrimp shell on emulsifying propertiesen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
286124_app.pdf155.82 kBAdobe PDFView/Open
286124_bibli.pdf113.27 kBAdobe PDFView/Open
286124_ch4.pdf83.02 kBAdobe PDFView/Open
286124_ch3.pdf781.79 kBAdobe PDFView/Open
286124_ch2.pdf119.47 kBAdobe PDFView/Open
286124_ch1.pdf345.48 kBAdobe PDFView/Open
286124_con.pdf74.05 kBAdobe PDFView/Open
286124_ab.pdf79.18 kBAdobe PDFView/Open
286124_ti.pdf183.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.