Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122
Title: ผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้น
Other Titles: Effects of process and storage condions on quality and antioxidants properties of concentrated roselle extract product
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
เพ็ญศรี เรืองศรี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: กระเจี้ยบแดง;ผลิตภัณฑ์
Issue Date: 2010
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314272.pdf10.32 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons