Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13297
Title: Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniques
Other Titles: ปริมาณวิเคราะห์สาร 3-โมโนคลอโรโพรเพน-1, 2-ไดออล (3-เอ็มซีพีดี) ในซอสปรุงรสถั่วเหลือง โดยเทคนิคโครมาโทกราฟี
Authors: Proespichaya Kanatharana
Nittaya Sudsiri
Faculty of Science (Chemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
Keywords: Soy sauce Analysis;Food additives Analysis;Food Analysis;Chromatographic analysis
Issue Date: 2004
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.S., Analytical Chemistry)--Prince of Songkla University, 2004
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13297
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
244667.pdf4.65 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons