Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12988
Title: Gelling properties and proteolysis of goatfish (Mulloidichthys martinicus) Muscle
Other Titles: สมบัติการเกิดเจลและการย่อยสลายโปรตีนกล้ามเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus)
Authors: Soottawat Benjakul
Suthasinee Yarnpakdee
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelation;Surimi;Proteolysis;Mulloidichthys martinicus
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12988
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301471.pdf5.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.