Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674
Title: ผลร่วมของสารละลายฆ่าเชื้อและความร้อนระดับกลางต่อการลดปริมาณเชื้อจุลินทรีย์และการยืดอายุการเก็บรักษาโหระพาที่สภาวะต่าง ๆ
Other Titles: Combined effect of sanittzers and mild heat treatment on microbial load reduction and shelf life extension of sweet basil (Ocimum basilicum L.) at different conclitions
Authors: ดุสิดา ถิระวัฒน์
เสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: โหระพา การเก็บและรักษา;สารละลาย (เคมี);ความร้อน
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674
Appears in Collections:326 Research
850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
424485.pdf3.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.