Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12417
Title: Demand fluctuation in restaurant industry; patterns, impacts, and management strategies : a case study in fine dining restaurants in Phuket
Other Titles: ความผันผวนของลูกค้าต่ออุตสาหกรรมร้านอาหาร รูปแบบ ผลกระทบ และกลยุทธ์การบริหารจัดการ : กรณีศึกษาร้านอาหารประเภทหรูหรา จังหวัดภูเก็ต
Authors: Pornpisanu Promsivapallop
Wiphaporn Jobrich
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
Keywords: Restaurants Thailand Phuket (Province);Food industry and trade Thailand Phuket (Province)
Issue Date: 2018
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International Program))--Prince of Songkla University, 2018
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12417
Appears in Collections:816 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426812.pdf763.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.