Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชุติมา ตันติกิตติ-
dc.contributor.authorธีราพรรณ ตาหลี-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:29:46Z-
dc.date.available2019-04-02T07:29:46Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12198-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectปลากะพงขาว การเลี้ยงth_TH
dc.subjectปลากะพงขาว อาหารth_TH
dc.titleรูปแบบและการเก็บรักษาเครื่องในปลาทูน่าไฮโดรไลเสตต่อคุณภาพและการนำมาใช้เป็นสารดึงดูดการกินอาหารของปลากะพงขาวที่มีการใช้วัตถุดิบพืชเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนปลาป่นth_TH
dc.title.alternativeEffects of Form and Storage Time of Tuna Visceral Hydrolysate on Quality and Utilization as Dietary Attractant for Diet Using Plant Protein as Alternative to Fishmeal in Asian Seabassth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420459.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.