Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิ่น จันจุฬา-
dc.contributor.authorภูวดล เหมชะรา-
dc.date.accessioned2018-03-14T04:23:38Z-
dc.date.available2018-03-14T04:23:38Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแพะ อาหารth_TH
dc.subjectพืชหมัก (อาหารสัตว์)th_TH
dc.titleผลของทางใบปาล์มน้ำมันหมักเชื้อราต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน และสมดุลไนโตรเจนในแพะth_TH
dc.title.alternativeEffect of Fungal Treated Oil Palm Frond on Feed Intake, Digestibility, Ruminal Fermentation, and Nitrogen Balance in Goatsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420121.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.