Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722
Title: ผลของทางใบปาล์มน้ำมันหมักเชื้อราต่อปริมาณการกินได้ การย่อยได้ กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน และสมดุลไนโตรเจนในแพะ
Other Titles: Effect of Fungal Treated Oil Palm Frond on Feed Intake, Digestibility, Ruminal Fermentation, and Nitrogen Balance in Goats
Authors: ภูวดล เหมชะรา
Advisor: ปิ่น จันจุฬา
Keywords: แพะ อาหาร;พืชหมัก (อาหารสัตว์)
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11722
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420121.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.