Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะรัตน์ บุญแสวง-
dc.date.accessioned2018-03-12T02:03:45Z-
dc.date.available2018-03-12T02:03:45Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11683-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแลคเคส วิจัยth_TH
dc.subjectปาล์ม วิจัยth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleการผลิตเอนไซม์แลคเคสจากทะลายปาล์มเปล่าโดยเชื้อราขาวth_TH
dc.title.alternativeLaccase Production from Palm Empty Fruit Bunches by White Rot Fungith_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
412966-abs.pdf233.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.