Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11487
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSunisa Siripongvutikorm-
dc.contributor.authorTimaporn Srirattanakul-
dc.date.accessioned2018-02-13T04:14:13Z-
dc.date.available2018-02-13T04:14:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11487-
dc.descriptionThesis (M.Sc. (Functional Food and Nutrition))--Prince of Songkla University, 2016th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla University.th_TH
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectPhytochemicals Health aspectsth_TH
dc.subjectPeppermint Nutritional aspects-
dc.titleEffect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz., Kitchen Mintth_TH
dc.title.alternativeผลการเสริมซิงค์ซัลเฟตในดินต่อลักษณะการเจริญเติบโต สารพฤกษเคมีและองค์ประกอบแร่ธาตุในสะระแหน่th_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ-
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418278.pdf5.01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons