Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสันทัด วิเชียรโชติ-
dc.date.accessioned2017-12-04T06:22:57Z-
dc.date.available2017-12-04T06:22:57Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11151-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเครื่องเทศth_TH
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์th_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleสมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกงth_TH
dc.title.alternativeFunctional properties and using in food from spices/herbs and curry pastesth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.