Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorทิพรัตน์ หงภัทรคีรี-
dc.contributor.authorโสภา บิลละโลย-
dc.date.accessioned2017-05-02T08:44:40Z-
dc.date.available2017-05-02T08:44:40Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10886-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectโปรไบโอติกth_TH
dc.subjectแบคทีเรียth_TH
dc.subjectสารสกัดจากพืชth_TH
dc.subjectพืชตระกูลถั่วth_TH
dc.titleการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติพรีไบโอติกของสารสกัดจากพืชตระกูลถั่วth_TH
dc.title.alternativeScreening for prebiotic properties of lagume extractsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308689.pdf7.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.