Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวุฒิพร พรหมขุนทอง-
dc.contributor.authorนิรุทธิ์ สุขเกษม-
dc.date.accessioned2017-05-02T04:17:11Z-
dc.date.available2017-05-02T04:17:11Z-
dc.date.issued2544-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10873-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectปลานิลth_TH
dc.subjectอาหารสัตว์th_TH
dc.subjectปาล์มน้ำมันth_TH
dc.titleผลของระดับกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันต่อการเจริญเติบโตของปลานิล (Oreochromis niloticus Linn.)th_TH
dc.title.alternativeEffects of Palm kernel cake levels on growth performance of nile tilapia (Oreochromis niloticus Linn.)th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
210601.pdf6.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.