Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร-
dc.contributor.authorนงเยาว์ ภู่เจนจบ-
dc.date.accessioned2017-04-28T07:48:30Z-
dc.date.available2017-04-28T07:48:30Z-
dc.date.issued2542-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10859-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectชุมเห็ดเทศth_TH
dc.subjectจุลินทรีย์th_TH
dc.subjectสารต้านเชื้อราth_TH
dc.subjectสารต้านแบคทีเรียth_TH
dc.subjectสารสกัดจากพืชth_TH
dc.subjectสมุนไพร ไทย การใช้รักษาth_TH
dc.subjectทับทิมth_TH
dc.subjectว่านน้ำth_TH
dc.subjectชัยพฤกษ์th_TH
dc.subjectทรงบาดาล (พืช)th_TH
dc.titleฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ของสารสกัดหยาบจากพืชบางชนิดในสกุล Cassia ทับทิม และว่านน้ำth_TH
dc.title.alternativeAntimicrobial activities of crude extracts from some species of Cassia, Punica granatum Linn. and Acorus calamus Linn.th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
170925.pdf10.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.