Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10798
Title: ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อการกินได้ การย่อยได้และสมรรถนะการสืบพันธุ์ของแม่แพะพันธุ์พื้นเมืองไทยและลูกผสมพื้นเมือง-แองโกลนูเบียน 50 เปอร์เซ็นต์ที่แทะเล็มในแปลงหญ้า
Other Titles: Effects of Protein levels concentrate on feed intake, digestibility and reproductive performance of Thai native and 50% Thai natve-Anglo Nubian crossbred does grazing pastures
Authors: จีระศักดิ์ แซ่ลิ่ม
Advisor: สุรศักดิ์ คชภักดี
Keywords: แพะ อาหาร;แพะ พันธุ์พื้นเมือง;แพะ พันธุ์ลูกผสมพื้นเมือง แองโกลนูเบียน;แพะ การสืบพันธุ์
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10798
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
216961.pdf4.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.