Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสายัณห์ สดุดี-
dc.contributor.authorเสาวภา ลิ้มพันธ์อุดม-
dc.date.accessioned2017-04-18T08:43:35Z-
dc.date.available2017-04-18T08:43:35Z-
dc.date.issued2544-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10790-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectมังคุด การปลูกth_TH
dc.titleอิทธิพลของน้ำต่อการเกิดเนื้อแก้วในผลมังคุดth_TH
dc.title.alternativeInfluence of water on the incidence of translucent flesh disorder in Mangosteen (Garcinia mangostana Linn) fruitsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208560.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.