Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชัยรัตน์ ศิริพัธนะ-
dc.contributor.authorภานุมาศ บุญผดุง-
dc.date.accessioned2017-04-11T09:32:32Z-
dc.date.available2017-04-11T09:32:32Z-
dc.date.issued2541-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10771-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการหมักth_TH
dc.subjectสารละลายแซนแธนกัม การวิเคราะห์th_TH
dc.subjectกัมth_TH
dc.subjectเชื้อหมักth_TH
dc.subjectแบคทีเรียth_TH
dc.titleผลของรายละเอียดและอัตราการให้อากาศต่อการผสมและไฮโดรไดนามิกส์ในถังหมักแบบกวนที่บรรจุด้วยสารละลายแซนแธนth_TH
dc.title.alternativeEffect of configuration and aeration rate on mixing and hydrodynamics in stirred tank bioreactor containing xanthan solutionth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
144141.pdf7.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.