Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10725
Title: Gelatin film incorporated with essential oil and palm oil : properties, characteristics and application as edible pouch
Other Titles: ฟิล์มเจลาตินที่เติมน้ำมันหอมระเหยและน้ำมันปาล์ม : สมบัติ คุณลักษณะและการประยุกต์ใช้เป็นซองบรรจุภัณฑ์ชนิดบริโภคได้
Authors: Soottawat Benjakul
Phakawat Tongnuanchan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin
Issue Date: 2015
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10725
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413340.pdf8.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.