Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676
Title: ผลของวิธีการแช่เย็นและสภาวะการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพปลากะตักต้มอบแห้ง
Other Titles: Effect of chilling methods and storage conditions on quality changes of dried boiled anchovy
Authors: ชัชวาล โชติมากร
ระวิวรรณ สวัสดิ์อุบล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ปลากะตัก การแช่เย็น
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409423.pdf4.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.