Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587
Title: การลดของเสียในกระบวนการบรรจุหอยลายอบกรอบ
Other Titles: Defect Reduction in the Packing Crispy Baby Clams Process
Authors: กรวรรณ ปลอดแคล้ว
Advisor: ธเนศ รัตนวิไล
Keywords: การลดปริมาณของเสีย;การจัดการของเสีย
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10587
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korawan Plodklaew.pdf248.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.