Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10437
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorผกามาศ เจษฎ์พัฒนานนท์-
dc.contributor.authorอมราวดี รัตนมา-
dc.date.accessioned2016-11-17T06:37:50Z-
dc.date.available2016-11-17T06:37:50Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10437-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectกฤษณา (ไม้หอม) สารสกัดth_TH
dc.subjectแอนติออกซิแดนซ์th_TH
dc.subjectสารต้านแบคทีเรียth_TH
dc.titleการสกัดและการทดสอบฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและฤทธิ์ต้านแบคทีเรียของสารสกัดจากชากฤษณาth_TH
dc.title.alternativeExtraction and antioxidant and antibacterial activity evaluation of agarwood tea extractsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404541.pdf3.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.