Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9568
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเทวี, คาร์ริลา-
dc.contributor.authorปิยรัตน์, ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.date.accessioned2014-11-20T02:35:34Z-
dc.date.available2014-11-20T02:35:34Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9568-
dc.description.sponsorshipกองทุนวิจัย. คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี. มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectมันสำปะหลังen_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.titleสตาร์ชผสมพรีเจล : สตาร์ชข้าวและมันสำปะหลังen_US
dc.title.alternativePregelatinizing Mixed Starch : Rice and Cassava Starchesen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover105.19 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts122.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.