Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุมาลิกา, เปี่ยมมงคล-
dc.contributor.authorสุภาพร, ศิริรัตน์-
dc.contributor.authorใบศรี, สร้อยสน-
dc.contributor.authorฮาบีด๊ะ, อาแด-
dc.contributor.authorนฤมล, จันทพันธ์-
dc.contributor.authorเจ๊ะอูเซ็ง, อารีอัสเฮาะ-
dc.date.accessioned2014-09-29T05:51:17Z-
dc.date.available2014-09-29T05:51:17Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9458-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.titleการพัฒนามาตรฐานด้านโภชนาการของอาหารฮาลาล : การสร้างสูตรอาหารพื้นฐานของอาหารฮาลาลen_US
dc.title.alternativeThe Development of Nutrition Standard of Halal : Construction Basic Recipe of Halal Fooden_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover105.56 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts199.91 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements100.56 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents223.37 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1186.08 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2901.75 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3431.86 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.27 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5239.76 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences218.77 kBAdobe PDFView/Open
Preface.pdfPreface110.11 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix182.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.