Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorขวัญจิตร สันติประชา-
dc.contributor.authorนาราวี ดือเระ-
dc.date.accessioned2014-06-25T01:54:54Z-
dc.date.available2014-06-25T01:54:54Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9245-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมะระขี้นก เมล็ดพันธุ์en_US
dc.titleการพัฒนาสีผลและการสุกแก่ของผลหลังเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์มะระขี้นกen_US
dc.title.alternativeThe development of fruit color and fruit post-harvest ripening on seed quality of of balsam pear (momordica charantia L.)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374947.pdf714.15 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons