Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119
Title: การปรับปรุงประสิทธิภาพของกระบวนการผลิตเนื้อปลาทูน่านึ่งสุกแช่เย็น : กรณีศึกษา
Other Titles: Productivity improvement of chilled pre-cooked Tuna Loin process : a case study
Authors: กันยา อัครอารีย์
สุวิชาญ เตียวสกุล
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: อุตสาหกรรมเนื้อปลาทูน่า;อุตสาหกรรมปลาทูน่า;เนื้อปลาทูน่า การแปรรูป;เนื้อปลา การแปรรูป
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิชาการจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9119
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
375071.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons