Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8562
Title: การประยุกต์ใช้ฟอติลินในอาหารเพื่อกระตุ้นภูมิคุ้มกันและเพิ่มความต้านทานโรคไวรัสตัวแดงดวงขาวในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei)
Other Titles: Application of fortilin in diet for immune stimulation and increase resistance to white spot disease in white shrimp (litopenaeus vannamei)
Authors: ชุติมา ตันติกิตติ
อรอนงค์ คงทวี
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
Keywords: กุ้งขาว อาหาร;กุ้งขาว โรค การป้องกันและควบคุม;ฟอติลิน
Issue Date: 2555
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8562
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361127.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons