Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสินินาฎ จงคง-
dc.contributor.authorอัสมา หมาดหล้า-
dc.date.accessioned2012-11-21T08:12:54Z-
dc.date.available2012-11-21T08:12:54Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8479-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเอทานอล การผลิตen_US
dc.subjectเปลือกส้ม การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectเปลือกตาลโตนด การใช้ประโยชน์en_US
dc.titleการผลิตเอทานอลจากส่วนผสมเปลือกอ่อนของเต้าตาลโตนดและเปลือกส้มen_US
dc.title.alternativeEthanol production from the mixture of the weak skin palmyra palm seeds and orange peelsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
359109.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons