Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุวรรณ, มณีศรี-
dc.contributor.authorพายัพ, มาศนิยม-
dc.date.accessioned2012-07-06T04:45:44Z-
dc.date.available2012-07-06T04:45:44Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8273-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.titleสมบัติของฟิล์มยีสต์ที่แยกได้จากหน่อไม้ดองen_US
dc.title.alternativeCharacterization of film yeast isolated from fermented bamboo shooten_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover104.39 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts121.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.