Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8250
Title: ผลของกระบวนการแปรรูปต่อคุณภาพเครื่องดื่มข้าวมีสี
Other Titles: Effect of Processing on Pigmented Rice Beverage Qualities
Authors: เทวี, ทองแดง คาร์ริลลา
อัสมา, อับรู
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: โภชนาการ;ข้าว
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8250
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover175.07 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts166.57 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgement147.5 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents182.84 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1149.33 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2426.91 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3217.19 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter42.62 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5155.54 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences218.05 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix421.53 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae139.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.