Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปรินุช ชุมแก้ว-
dc.date.accessioned2012-02-27T03:51:18Z-
dc.date.available2012-02-27T03:51:18Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8049-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectชมพู่ป่าen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์องค์ประกอบทางเคมีจากผลชมพู่ป่าและฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.title.alternativeChemical constituents from the fruits of Syzygium siamenen_US
dc.title.alternativeองค์ประกอบทางเคมีจากผลชมพู่ป่าและฤทธิ์ทางชีวภาพ : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์-
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
350444.pdf39.09 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons